مراحل انتخاب رشته نهم به دهم
دانش آموزان پایه نهم متوسطه اول برای ثبت نام در مقطع بالاتر نیاز به دریافت کارنامه تحصیلی خود دارند. جلوگیری از برگزاری اجتماعات و کاهش رفت و آمد افراد در وضعیت شیوع بیماری کرونا باعث شده است که روش های مختلفی برای انجام مراحل تحصیلی و آموزشی به صورت آنلاین و الکترونیکی ارائه شود.
از جمله امکانات ارائه شده بر اساس شرایط کنونی راه اندازی سامانه ثبت نام و دریافت کارنامه پادا می باشد. والدین دانش آموزان نهم متوسطه اول برای ثبت نام و دریافت کارنامه کلاس نهم 1400 - 1401? خود می توانند بدون مراجعه حضوری به مدرسه و فقط از طریق مراجعه به سایت پادا فرآیند مورد نظر خود را تکمیل نمایند.
جهت ارائه جزئیات بیشتر و راهنمایی بیشتر والدین و دانش آموزان کلاس نهمی در ادامه به شرح موارد مرتبط با ثبت نام و کارنامه کلاس نهم از طریق سامانه پادا می پردازیم.
زمان ثبت نام کلاس نهم متوسطه اول سایت پادا 1400 - 1401
والدینی که قصد دارند فرزندان خود را در پایه نهم متوسطه اول ثبت نام 1400 - 1401 کرده و یا فرزند کلاس نهمی خود را در مقطع بالاتر ثبت نام نمایند، باید در زمان ثبت نام مدارس به سایت دانش آموزی پادا پایه نهم مراجعه کرده و ثبت نام فرزند خود را تکمیل نمایند.
زمان بندی ثبت نام پایه نهم ?متوسطه اول و یا ثبت نام این دانش آموزان در پایه تحصیلی بالاتر در جدول زیر ارائه شده است:هدایت تحصیلی فرآیندی جهت دار و اساسی به منظور تعیین رشته تحصیلی دانش آموزان پایه نهم می باشد که هر ساله با نظارت وزارت آموزش و پرورش به انجام می رسد. انتخاب رشته نهم به دهم باعث می شود که دانش آموزان با استعدادها، توانایی ها، علایق و ویژگی های بنیادی خود آشنا شوند و با توجه به نیاز جامعه و رشته های تحصیلی دانشگاهی مدنظر خود، به صورت اختیاری اقدام به انتخاب رشته کنند.
در سامانه پادا ظرفیت مدارس و مناطق آموزش و پرورش جهت پذیرش افراد در هر رشته تحصیلی مشخص شده است. همچنین برای انجام فرآیند هدایت تحصیلی دانش آموزان، میزان 100 نمره تعیین گردیده است که با توجه به نظر معلمان، دانش آموز، اولیا و مشاور مدرسه نمرات مربوط به انتخاب رشته اعمال می شود.
مراحل انتخاب رشته نهم به دهم
واجدان شرایط می توانند با طی کردن کامل و اصولی مراحل زیر بدون نیاز به حضور در مدرسه، انتخاب رشته خود را انجام دهند. شایان ذکر است که این پروسه برای دانش آموزان تجدیدی در شهریور ماه و پس از برگزاری امتحانات پایانی آن ها صورت می پذیرد. مراحل انجام انتخاب رشته پایه نهم در سامانه پادا به شرح ذیل می باشد.
- مراجعه به سایت پادا به آدرس اینترنتی pada.medu.ir
- کلیک بر روی گزینه “پیش ثبت نام”امسال هدایت تحصیلی و انتخاب رشته نهم به دهم دانش آموزان از طریق سایت پادا که به تازگی توسط وزارت آموزش و پرورش راه اندازی شده است ، انجام می گیرد. در سامانه پادا دانش آموزی تمام فرم های هدایت تحصیلی از جمله نمون برگ شماره 7 هدایت تحصیلی و سایر نمون برگ ها موجود است و ظرفیت مدارس و مناطق آموزش و پرورش برای هر رشته تحصیلی مشخص و در سامانه بارگذاری شده است. برای هر یک از دانش آموزان جهت هدایت تحصیلی 100 امتیاز در نظر گرفته شده است که با توجه به نظرات خود دانش آموز ، معلم ، والدین و مشاور مدرسه اعمال می شود.
دانش آموزان باید طبق اولویت الف در هدایت تحصیلی خود و همچنین سایر اولویت های درج شده در فرم شماره 7 ، رشته تحصیلی متناسب با سطح نمرات و علاقه خود را انتخاب نمایند. همانطور که می دانید سه عامل مهم در هدایت تحصیلی شامل بررسی های مشاوره ای ، عملکرد تحصیلی دانش آموز و حد نصاب نمره لازم برای دروس تخصصی رشتههای شاخه نظری ، فنی حرفه ای و کاردانش و همچنین ظرفیت رشته است.
در برگه هدایت تحصیلی شماره 6 که بیشتر جنبه مشاوره ای و توصیه ای دارد ، به دانش آموز رشته هایی پیشنهاد می شود که صلاحیت و توانمندی ورود به آنها را دارد اما رشته های پیشنهادی (الف) تا (د) فرم شماره 7 براساس عملکرد تحصیلی دانش آموز و ظرفیت منطقه تعیین می شود.
نحوه اولویت بندی شاخه ها در نمون برگ های هدایت تحصیلی
دانش آموزان برای انتخاب رشته نهم در سایت پادا از 15 تیرماه فرصت دارند و هدایت تحصیلی دانش آموزان تجدیدی نیز در شهریورماه انجام می گیرد. نمون برگ های هدایت تحصیلی دانش آموزان در شاخه کاردانش و رشته های ریاضی فیزیک و علوم و معارف اسلامی بر اساس اولویت (الف) صادر می شود یعنی اگر دانش آموز نمره لازم برای ورود به این رشته ها را داشته باشد بدون در نظر گرفتن ظرفیت مدرسه و منطقه ثبت نام او انجام می گیرد.
برای استفاده از نسخه جدید نرم افزار هدایت تحصیلی پایه نهم و دریافت مشاوره و پرسیدن سوالات خود در زمینه نحوه انتخاب رشته با نرم افزار هدایت تحصیلی ، با مشاوران ما تماس بگیرید تا شما را راهنمایی کنند.